Philipsweg 1
6026RA
MAARHEEZE
tel. 0495-592483

Op de eerste zonnige zondag van 2024 trad SSE aan tegen vv Maarheeze. Traditioneel een lastige tegenstander, maar op het met paardenbloemen bezaaide veld begonnen de paarswitten met vertrouwen aan de wedstrijd. In het eerste gedeelte leidde dit niet tot grote kansen, op een spaarzame uitbraak van Maarheeze na.

Wellicht speelde hier in mee dat de leidsman af en toe het gevoel had dat hij een korfbalwedstrijd aan het fluiten was. Vrijwel ieder fysiek duel werd namelijk afgefloten, wat de snelheid aardig uit het spel haalde.

Kort voor rust creëerde SSE de eerste knal van een kans, waar Remco de Vries Ruben Altena keurig panklaar vrij voor de goal zette. Helaas ‘kon deze kans er niet in!’. Enkele minuten later was het wel raak, toen Jochem Vestjens op de brommer ging na een lange vrije trap van Lars van den Nieuwenhof en koelbloedig afrondde.

Verder had Bram Respen in de eerste helft éénmaal een inhoudelijke bijdrage. Niet dat deze voetbal-gerelateerd was. Of de inhoud hiervan vermeldenswaardig.

Nadat SSE met een 0-1 voorsprong de rust uit kwam, was deze als sneeuw voor de zon verdwenen. Na een corner werd Remy Verhoeven over het hoofd gezien, waarna hij simpel de 1-1 binnen kon tikken.

Maarheeze drong hierna meer aan, wat uiteindelijk leidde tot een 2-1 voorsprong voor de oranje-zwarten. Hierna ging SSE wel nog op zoek naar de gelijkmaker. Dit aanvallende spel leverde nog enkele goede mogelijkheden voor SSE én Maarheeze op.

Uiteindelijk werd er niet meer gescoord, waardoor Maarheeze de punten op kon bergen en SSE zich mag richten op 4 hele belangrijke potjes!